I GENESIS ERHVERV benytte vi kompetente nøglepersoner med specialer indenfor de områder vi har behov for.

Det er generelt ikke muligt at samle alt ekspertise på enkelt/få personer da vore arbejdsområder er meget omfattende og i mange tilfælde kræver special viden.

Vi trækker derfor på de kapaciteter det er relevant at bruge, til den enkelte opgave.

Vi benytter os i Genesis Erhverv derfor af mange freelancere til at udfører de mange forskellige opgaver vi står overfor.

CEO Tom Jensen

Tom har enorme kompetencer indenfor økonomi, regnskab og administration!

Ja, faktisk har han arbejdet med det i hele hans relativt lange karrierer på direktions og bestyrelses niveau.

Genesis Erhverv

CV – Tom Jensen

Tom står for – Administration, struktur, systemer, økonomi, regnskab, IT, markedsføring – han samler alle tråde.

Han er født og opvokset i Frederikshavn hvor han blev handelsstudent i 1978, læste efterfølgende på Handelshøjskolen i Århus.

1985 – 1993 Ansat i Plastmo koncernen Ringsted som Koncernøkonom. I 1987 Flytter han til GB Northampton som Financial Manager og udnævnes i 1989 til Financial Director. Han bliver medlem af bestyrelsen i yderligere et engelsk og to franske selskaber hvor han i et år opholdet sig meget.

I 1993 tager han nye udfordringer op i to selskaber som Managing Director i et legetøjsfirma og et mindre Computer firma.

I 1995 beslutter Tom at han vil tilbage til Danmark og finder en stilling på Thuka Furniture i Nykøbing som Økonomichef og Direktør for et finansselskab. Han er også medlem af bestyrelserne i koncernens datterselskaber.

Da Thuka sælges i efteråret 2005 beslutter Tom at det er tid til nye udfordringer. Han kaster sig derfor ud i Modetøjsbranchen i 2006 og køber en ejendom med butik som han driver sammen med hustruen.

Han trækker sig fra tøjbranchen og bliver herefter ansat som økonomichef i et firma som sælger projekterer, fabrikerer og driver luksus sommerhuse.

Herefter får han tilbudt en meget attraktiv stilling i VB Koncernen hvor det mest ekspanderende og profitable selskab – VB Enterprise i januar 2014 bliver solgt til en kapitalfond hvorefter han forlader VB koncernen.

Livet som selvstændig er for tiltalende – derfor starter han  GenesisWeb.

Sideløbende med GenesisWeb kom ”  Børn som Våben” og seneste en psykolog praksis “PSYKOLOG-erne” i Frederikshavn til.


Hvordan kommer du – vi i gang?

KONTAKT os ved først kommende lejlighed – jo før jo bedre!

KONTAKT information

GENESIS ERHVERV

info@GenesisErhverv.dk

Tlf. +45 40 36 42 85

Parkvænget 2,
DK-7900 Nykøbing Mors
Cvr. 37507999

Ring eller skriv til os